Kartal liderliğe uçuyor

Kartal liderliğe uçuyor

Süper Lig’in 24. Haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti ve liderliğe bir adım daha yaklaştı. İşte ayrıntılar;

Medical Park Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'ın gollerini 71 ve 78. dakikalarda Ryan Babel attı. Babel'in iki golünde de asist Alvaro Negredo'dan geldi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 47'ye çıkartırken Galatasaray ve Başakşehir'in 3 puan gerisinde 3. sırada haftayı kapattı. Son 8 haftada sadece 1 kez galip gelebilen Trabzonspor ise 36 puanla 7. sırada kaldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Trabzonspor ise deplasmanda Akhisarspor'a konuk olacak.

GÜNEŞ'TEN TRABZONSPOR İTİRAFI!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'u yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle ilgili konuşan Şenol Güneş, "Trabzonspor maçı zor bir maçtı. Denk oynanan oyunda attığımız gol avantaj getirdi, moral olarak Trabzonspor'u etkiledi. Bazen futbolda sabırlı oynamak, hata yapmadan savunmada kalmak maçı kazandırır. Şans da yanımızdaydı. Trabzonspor'un iyi oyuncuları var ama güven sorunu var. Coşku yakalarlarsa toparlar. Bizim için iyi bir sonuçtu." dedi.

"GOL YEMEMEK ÖNEMLİYDİ"

Yayıncı kuruluşa konuştuğu sırada savunmada yaptığı tercihler sorulan Şenol Güneş "Gol yemedik. Bu önemliydi. Pepe de önemli, diğer oyunculara ve başka konulara girmek istemiyorum. Hastayım daha fazla da konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.