Kartal'da moraller yerine geldi

Kartal'da moraller yerine geldi

Sezona istediği gibi başlayamayan ve yönetim değişikliğinin yaşandığı Beşiktaş’ta alınan Galatasaray galibiyeti yüzleri güldürdü.  Galatasaray derbisini kazanarak moral bulan Kartal, oynadığı son 3 maçta kalesini gole kapattı.

Süper Lig'in 9. haftasındaki derbi karşılaşmasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta moraller yerine geldi. Ligin 6. haftasında Trabzonspor'a 4-1 yenildikten sonra, Aytemiz Alanyaspor'u sahasında 2-0'la geçen Beşiktaş, sonraki hafta MKE Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Beşiktaş son olarak da şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ı derbide 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. İlk 5 haftada sadece 5 puan toplayabilen Beşiktaş, son 3 haftadaki performansıyla 7 puan kazandı.

Kolay gol yemiyor

Siyah-beyazlı ekibin son 3 haftadaki yükselişinde, savunmadaki iyi performansı etkili oldu. İlk 5 haftada 12 gol yiyen Beşiktaş, geride kalan 3 haftada ise kalesini gole kapattı.  Beşiktaş, Galatasaray karşısında kazanarak Vodafone Park'ta derbi kaybetmeme serisini 7 maça yükseltti. Yeni evindeki ilk derbi maçı Galatasaray'la oynayan ve rakibiyle 2-2 berabere kalan Beşiktaş, sarı-kırmızılı takımla iç sahada oynadığı dört maçın üçünü ise galibiyetle noktaladı. Siyah-beyazlılar, sahasında Fenerbahçe ile oynadığı 3 derbi maçta ise 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Öte yandan Beşiktaş yeni başkanı Ahmet Nur Çebi yönetiminde ilk lig maçına çıktı. Takımın maçtan galibiyet ile ayrılması başkan ve yönetimi de memnun etti.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.