Kasetler bu kez Erdoğan'ı yakıyor

Kasetler bu kez Erdoğan'ı yakıyor

Başbakan Erdoğan'ın 2011 seçimlerinden hemen önce MHP ve CHP'yi sarsan kaset skandallarını 'bunun neresi özel. Bunlar genel genel' diyerek meydanlarda kullanmıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2011'de seçim meydanlarında, bazı siyasileri hedef alan iğrenç kaset komplolarını siyaseten kullanmıştı.


11 Genel Başkan Yardımcısın'dan onunun istifa etmesine yol açan seks kasetleri seçim öncesi MHP'de tam bir deprem etkisi yaratmıştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu olayı 'Özelimiz' diyerek savunma yapanlara seçim meydanlarında 'Bunun neresi özel. Bu genel genel' diyerek propaganda konusu yapmıştı.

Başbakan Erdoğan aynı şekilde bir kaset skandalı yüzünden istifa etmek zorunda kalan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın düştüğü durumu da seçim meydanlarında 'bunun neresi özel. Bu genel genel' diyerek kullanmıştı.

Dün siyasi rakiplerini yakan kaset skandalı yüzünden düştüğü sıkıntılı durum bugün Başbakan Erdoğan'ı sıkıntıya soktu. Yaklaşan fırtınanın büyüklüğünü gören Başbakan Erdoğan alelacele çıkarttığı internet yasağı ile Ankara'da siyasi kulislerde konuşulan kaset skandallarını önlemek isterken faturasını da Gülen Cemaatini suçlayarak 'Paralel yapıya' kesiyor.

Urla'da yaptırdığı ileri sürülen villalar ve Habertürk'te MHP haberlerine yaptığı müdahalenin ses kayıtlarının internete düşmesi yüzünden sıkıntılı günler yaşayan Başbakan Erdoğan geçen seçimlerde meydanlarda kullandığı kaset skandalları için dün "Kaset komplolarını biz önledik" dedi.

Bakın Başbakan Erdoğan 2011'de seçim meydanlarında ne demişti?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.