Kate Moss pozlarıyla defileye damga vurdu

Kate Moss pozlarıyla defileye damga vurdu

Moda dünyasına adını altın harflerle yazdıran 44 yaşındaki model Kate Moss, verdiği pozlarla defileye damga vurdu. İşte ayrıntılar;

Kate Moss, New York'ta düzenlenen YveS Saint Laurent defilesine izleyici olarak katıldı. 44 yaşındaki top model Moss'un bacaklarının görünümü kelimenin tam anlamıyla olay yarattı.

"JİMNASTİK BENİ HASTA EDİYOR!"

Bel kısmı altın rengi pırıltılı mini şort takım giyen Kate Moss'un bacaklarındaki selülitler dikkat çekti. Moss, bir süre önce W dergisine verdiği bir röportajda hayatı boyunca hiç spor yapmadığını söylemişti.

Moss, "Asla jimnastik ya da onun gibi şeylerle uğraşmadım. Ama bu beni hasta ediyor çünkü aslına bakılırsa son zamanlarda spor yapmaya başladım" diyerek son dönemde diğer meslektaşlarının izinden gittiğini ifade etmişti.

"HALA REKLAM YÜZÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR"

Birçok meslektaşının çoktan emekli olduğu bir yaşta olan Kate Moss kendini "yarı emekli" olarak tanımlıyor. Ünlü firmaların hala kendisini tanıtım yüzü olarak seçmesine şaşırdığını da belirten Moss "Bir kampanya için teklif geldiğinde hala şaşırıyorum. Kendi kendime daha ne kadar süre bu işi yapacağımı soruyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kate Moss, New York'daki Yves Saint Laurent defilesini Fransız oyuncu Charlotte Gainsbourg ile birlikte izledi.

defile1.jpgdefile2.jpgdefile3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.