Kayahan’ın kızı Beste Açar, oğlu ile sahnede

Kayahan’ın kızı Beste Açar, oğlu ile sahnede

Pop müziğin duayen ismi Kayahan’ın kızı Beste Açar, oğlu Rüzgar Haravon ile Haziran ayında gerçekleşecek Küçük Hayaller Festivali’nde sahne alacak.

Bu yıl 6-7 Haziran tarihlerinde ikincisi gerçekleşecek olan Küçük Hayaller Festivali’nde birçok müzik grubu ile birlikte Beste Açar ve oğlu Rüzgar Haravon da sahne performansı gerçekleştirecek

 

 

 

Doğanın içinde çocukların hayal dünyalarının kapılarını doğanın gücü ile birleştirecek olan Küçük Hayaller Festivali’nin ilk gününde Beste Açar, oğlu Rüzgar Haravon ile Kayahan’ın sevilen şarkılarıyla beraber sözleri kendisine ait olan çocuk şarkılarını seslendirecekler. Beste Açar sözü kendisi ve babası Kayahan’a ait olan ‘Haydi’ adlı parçayı, Küçük Hayaller Festivali’ne jingle müziği olarak armağan etmişti. Festivalin ilkinde de destekçi olan Beste Açar ve oğlu Rüzgar sağlık nedenleriyle sahne performansını yapamamıştı.

 

ÇOCUKLARI MUTLU EDEN ETKİNLİKLER

Çocukların hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlayan festivalde çocuklar, oyun alanlarında eğlencenin sınırlarını aşarken festivalin etkinlik programında yer alan nitelikli atölyeler ile sanatsal yeteneklerini ve el işi becerilerini geliştirecek. Hayallerindeki mesleği keşfedebilecekleri etkinliklerin de yer alacağı festivalde atölyelerin dışında sahne şovları ve canlı performanslarıyla birlikte çocukların doğa yaşamını deneyimleyeceği etkinlikler gerçekleşecek.

 

Doğanın içinde çocukların hayal dünyalarının kapılarını doğanın gücü ile birleştirecek olan 2.Küçük Hayaller Festivali’nde ebeveynler içinse çocuk gelişimine yönelik uzmanların gerçekleştireceği söyleşiler yer alacak. Adenpark Göktürk’te gerçekleşecek festivalin biletleri ise şimdiden satışta.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.