Kayserispor kupaya tutundu!

Kayserispor kupaya tutundu!

Süper Lig’te bu sezon kötü günler geçiren Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bayrampaşa’yı maçı uzatma dakikalarında bulduğu iki golle mağlup etti.

Kayserispor kupada sürprize izin vermedi. Süper Lig ekibi Kayserispor ile 3. Lig ekibi Bayrampaşaspor'un karşı karşıya geldiği Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında ev sahibi ekip rakibini uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve kupada 5. tura yükseldi. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 95'inci dakikada Ümran Zambak ve 117'inci dakikada Hasan Hüseyin Acar kaydetti. Kayserispor'da Atilla Turan 90'ıncı dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor takımında Atilla Turan cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ankaragücü yine kayıp

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur heyecanının yaşandığı bir başak yer ise Kırklareli oldu. TFF 2. Lig ekibi Kırklarelispor sahasında konuk ettiği başkent temsilcisini 1-0 mağlup ederek kupada 5. tura yükseldi. Ev sahibi takımın tek golünü 30. dakikada Deniz Ataç kaydetti. Ankaragücü Hektor Canteros'un ayağından bir penaltı atışından faydalanamadı.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.