Keçiören'de AKP ve BBP'liler kavga

Keçiören'de AKP ve BBP'liler kavga

Başkent Ankara'da Ak Parti Keçiören Adayı Mustafa Ak'ı taraftarları ile BBP Keçiören Adayı Turgut Altınok'un taraftarları arasında bilinmeyen bir nedenden sonra kavga çıktı. Ak Partili'ler ile BBP'ler arasında çıkan kavgada 11 kişi gözaltına alındı.

Ankara Keçiören'de Ak Parti ve BBP'liler kavga etti. Başkent Ankara'da Ak Parti Keçiören Adayı Mustafa Ak'ı taraftarları ile BBP Keçiören Adayı Turgut Altınok'un taraftarları arasında bilinmeyen bir nedenden sonra kavga çıktı. Ak Partili'ler ile BBP'ler arasında çıkan kavgada 11 kişi gözaltına alındı.


AK Parti'nin Keçiören Adayı Mustafa Ak'ın Ufuktepe Pazar yerini gezdiği sırada, pazarda bildiri dağıtan BBP'liler ile AK Partililer karşılaştı.

Ak Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Mustafa Ak'ın Keçiören Ufuktepe Pazar yerini ziyaret ettiği sırada, aynı yerde bildiri dağıtan BBP Kadın Kolları ile karşılaştı. Henüz belirlenmeyen nedenle iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

11 KİŞİ GÖZALTINDA

Kavgada 4 kişinin darp edilerek yaralandığı, 11 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Kavganın ardından polis ekipleri Pazar etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı.

SEÇİM OTOBÜSÜNE SALDIRMAK İSTEDİLER

Ufuktepe polis noktası önünden geçen üzerinde BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un resimlerinin bulunduğu seçim otobüsünü gören bir grup otobüse saldırmak istedi. Bu sırada grup ile polisler arasında arbede yaşandı. Keçiören'de son günlerde BBP seçim bürolarına çeşitli saldırılar meydana gelmişti.

4 KİŞİNİN YARALANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Bu arada Keçiören Ufuktepe'de Ak Partililer ile BBP'liler arasında çıkan arbadede silahların çekildi ve 4 kişinin yaralandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.