Kenan Doğulu’nun yeni projesi

Kenan Doğulu’nun yeni projesi

Enerji dolu müzik tarzıyla bilinen besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli, Kenan Doğulu’nun prodüktörlüğünü üstlendiği ilk stüdyo albümü ‘Petek Pansiyon’ ile temmuz ayında hayranlarıyla buluşacak

Kendi albümlerinin yanı sıra bir çok sanatçının yapımcılığını üstlenen Kenan Doğulu, “Kendimi Gecelere Vermem” isimli ilk single çalışmasıyla listelerde yerini alan Cem Pilevneli’nin Petek Pansiyon albümünün prodüktör koltuğuna oturuyor. ,

 

ALTYAPISIYLA KONUŞULACAK

 

Cem Pilevneli’nin büyüdüğü ve şu anda da yaşamını sürdürdüğü, 1963 yılından beri ailesine ait olan köklü bir geçmişe sahip pansiyonları Petek Pansiyon, albüm isminin ilham kaynağı oluyor. Dinleyicilere benzersiz ve özgün bir müzik deneyimi sunan,  caz, elektronik ve R&B öğelerini barındıran ‘Petek Pansiyon’, Türk ve Amerikalı müzisyenlerle zenginleşiyor. Elektronik altyapısıyla dikkatleri üzerine çekecek olan altı şarkılık modern pop albümü, temmuz ayında müzikseverlerle buluşacak.

 

 

Cem Pilevneli kimdir?

Besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sanatçı bir ailenin içinde resim ve heykel yaparak büyüdü. Çocukluk döneminde şiire merak sararak 10 yaşında katıldığı bir şiir yarışmasında birincilik ödülü aldı. Müziğe ilkokulda davul dersleri alarak başlayan sanatçı, başta davula sonra da müziğe tutkuyla bağlandı.

 

Lise eğitimi sırasında çeşitli gruplarda davul çalan Pilevneli, okulunun orkestrasında yer alarak yarışmalara katıldı. 2014 yılında Berklee College of Music'te üniversite eğitimine başlayarak 2018 yılında mezun oldu. 2015 senesinde düzenlenen Roxy Müzik Günleri yarışmasının En İyi Davulcu kategorisinde birinciliği bulunan sanatçı aynı zamanda perküsyon da çalmaktadır.

 

2018 yılında Kenan Doğulu ile tanışmasının ardından Doğulu'nun prodüktörlüğünü yaptığı ilk albümü için çalışmalara başladı. İlk teklisini 2017'de yayınlayan Pilevneli'nin üç İngilizce, iki de Türkçe teklisi bulunmaktadır.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.