Kennedy ailesinin bitmez tükenmez laneti, şimdi de kayıp torun ölü bulundu

Kennedy ailesinin bitmez tükenmez laneti, şimdi de kayıp torun ölü bulundu

ABD eski Başkanı John Kennedy ailesinin iki üyesi geçen hafta Perşembe günü ülkenin Maryland eyaleti açıklarındaki Chesapeake Körfezi’nde kano gezisi sırasında kaybolmuştu. Kaybolan üyelerinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

ABD eski Başkanı John Kennedy ailesinin iki üyesi geçen hafta Perşembe günü  ülkenin Maryland eyaleti açıklarındaki Chesapeake Körfezi’nde kano gezisi sırasında kaybolmuştu. Kaybolan üyelerinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

kennedy1.jpg
 

ABD basını Maryland eyaletindeki Chesapeake Körfezi’nde kano yaparken 8 yaşındaki oğlu Gideon’la birlikte kaybolan Maeve Kennedy McKean’in cansız bedenine ulaşıldı haberine bültenlerde yer verdi.

 

kennedy2.jpg

Arama ekibinin havadan gözlem çalışmalarının yanı sıra sualtı radarı teknolojisini kullanarak bedeni tespit ettiği aktarıldı.

 

kennedy6.jpg

McKean’in cansız bedeninin, annesi eski Maryland Eyaleti Vali Yardımcısı Kathleen Kennedy Townsend’in evinin körfez kıyısındaki evinden birkaç kilometre açıkta dalgıçlar tarafından bulunduğu açıklandı.

kennedy3.jpg

ABD basını trajediden önce ailenin koronavirüs salgını sırasında evde kendilerini karantinaya aldığını da belirtti. Polis, anne ve oğlunun suya kaçan bir topu almak için körfezde açıldığını ancak güçlü akıntı ve rüzgar nedeniyle kıyıya geri dönemediğini düşünüyor.

 

kennedy5.jpg

Maeve McKean kamu sağlığı ve insan hakları alanında avukatlık yapıyordu. 

Trajik ölümler Kennedy ailesine hiç de yabancı değil. Ailenin doğal yollardan ölen tek erkek bireyi Edward (Ted) Kennedy (2009). O da 1964'te geçirdiği bir uçak kazasından yaralı kurtulmuştu.

 

kennedy4.jpg

 

Anlaşılan o ki Kennedy ailesini bireylerine eceliyle ölmek kısmet olmuyor.

 

JOHN F. KENNEDY KİMDİR?

ABD 1963 yılında devlet Başkanı John F. Kennedy'e Teksas'da yapılan suikast ile sarsıldı. Seçim çalışmaları için 22 Kasım 1963 yılında Teksas'ın Dallas eyaletine giden Kennedy, üstü açık aracıyla halkı selamladığı bir sırada çevredeki bir binanın 6. katından açılan ateş sonucu öldürülmüştü.

 

KENNEDY AİLESİ LANETİ BİTMEK BİLMEDİ

 

Joseph Patrick Kennedy ile Rose Fitzgerald'ın kızları ve Kennedy kardeşlerin ablası Rosemary, 1941'deki beyin ameliyatıyla birlikte akli dengesini yitirdi ve 2005'teki ölümüne kadar bu şekilde yaşadı.

 Kardeşlerin en büyüğü Joseph, 2. Dünya Savaşı'nde 1944'te vurularak öldürüldü.

 Ailenin en küçüğü Kathleen Kennedy, Fransa'ya giderken uçağının düşmesiyle 1948'de öldü.

 ABD Başkanı John Fitzgerald Kennedy, 22 Kasım 1963'te vurularak öldürüldü.

 New York senatörü Robert Kennedy, ağabeyinin yolundan yürüyerek başkanlığa adaylığını koydu. 1968'de, seçim kampanyası sırasında Los Angeles'ta kaldığı otelin mutfağında öldürüldü.

 Robert Kennedy'nin oğlu David 1984'te uyuşturucudan, Michael da 1997'de kayak yaparken hayatını kaybetti. John F. Kennedy'nin oğlu John Jr ise 1999'da eşi ve baldızıyla birlikte geçirdiği uçak kazasında öldü.

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.