Kerimcan bu sefer de bir kadınla duvara karşı kalça dansı yaptı

Kerimcan bu sefer de bir kadınla duvara karşı kalça dansı yaptı

Müstehcen görüntülerinin ardından 10 ay hapis cezasına çarptırılan Kerimcan Durmaz bu kez de Los Angeles'ın ünlü bir caddesinde kalça dansı yaptı.

Uçak tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüsünden dolayı 10 ay hapis cezasına çarptırılan Kerimcan Durmaz, Los Angeles'ın ünlü bir caddesinde tanımadığı kadınla birlikte kalça dansı yaptı. Durmaz bu anların videosunu da YouTube kanalından yayınladı.

 

kerimcan-siyasetcafe74.jpg

 

KALÇASINA PARA SIKIŞTIRDI


Bir süre önce YouTube kanalı açarak orada günlük yaşantısını paylaşan DJ Kerimcan Durmaz, dün yayınladığı videosunda Los Angeles macerasını paylaştı. Los Angeles'ın ünlü caddelerinde tur atan ve sonrasında bir mekana giren Durmaz, dans eden bir kadının kalçasına para sıkıştırdı.

 

kerimcan-siyasetcafe.jpg

 

METRODA DA KALÇA DANSI YAPMIŞTI


DJ'lik yaptığı dönemde danslarıyla adından söz ettiren Durmaz, geçtiğimiz ayda New York metrosunda herkesin içinde direğe tutunarak kalça dansı yapmıştı.

 

kerimcan-siyasetcafe14.jpg

 

10 AY HAPSİ İSTENDİ


Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve takipçileri tarafından tepki toplayan müstehcen videoya ilişkin yargılandığı dava karara bağlandı. Mahkeme, sanık Kerimcan Durmaz'ın 'Müstehcenlik' suçunu işlediğinin sabit olduğu gerekçesiyle 10 ay hapse 5 bin TL para cezasına çarptırılmasına hükmetti. Sanığın yargılama sürecindeki tutum ve davranışlarını leyhte kabul eden mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.