Kıbrıs yılbaşına Tarkan ile girdi

Kıbrıs yılbaşına Tarkan ile girdi

‘Yaşadığını Hisset’ sloganı ile Kıbrıs Girne’de konuklarına 3 gün 3 gece süren yılbaşı tatili sunan Elexus Hotel’de yılbaşı gecesi Megastar Tarkan hayranlarını söylediği şarkılarla mest etti

29 Aralık tarihinde sanal gerçekliği eğlenceyle bütünleştiren ‘Holo’ partinin yanı sıra 30 Aralık’ta ise karlı dağların soğukluğunu hissedildiği Zero Parti ile konuklarına adeta bir festival havası yaşatan oteller zinciri Elexus Hotel’in yılbaşı gecesinde ise Megastar Tarkan sahne aldı. Ünlü sanatçı, yeni yıla sevenleri ile  beraber “merhaba” dedi.  Bu özel gece için dünyanın dört bir yanından gelen yerli ve yabancı sevenlerine  şarkıları eşliğinde yeni yıl coşkusunu da doyasıya yaşattı.

 

Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarından ‘Yolla’, ‘Ölürüm Sana’, ‘Dudu’, ‘Şıkıdım’, ‘Kuzu Kuzu’ ve ‘Öp’ gibi şarkılarını seslendiren sanatçıya sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti. Yeni yılın ilk dakikalarında bu özel gece için hazırladığı sahne performansıyla sevenlerinin karşısına çıkan Tarkan, yeniyıl için “Her anın kıymetini bilmek, dolu dolu yaşamak ve güzel anılar biriktirmek lazım. Yeni yılınızı kutluyorum, sağlık, barış, aşk ve sevgi diliyorum. Her zaman iyi olun. Mutlu yıllar!” mesajı verdi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.