'Kılıçdaroğlu aslında yetenekli ve başarılı!'

'Kılıçdaroğlu aslında yetenekli ve başarılı!'

Gazeteci Fuat Uğur Türkiye gazetesinde bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu'nun aslında "yetenekli" olduğunu ve "yavaş yavaş, sabırla ve âdeta oya gibi işleyerek CHP yönetimini devşirip dönüştürdü"ğünü yazdı.

Gazeteci Fuat Uğur'un bugünkü köşesinde yazdığı yazının ilgili bölümü şöyle:

ABD, FETÖ’yü de kullanarak önünde engel olarak gördüğü ulusalcı Deniz Baykal’ı bir kaset kumpasıyla ekarte ettikten sonra, yerine getirdiği adamı olan yetenekli Bay Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yavaş yavaş, sabırla ve âdeta oya gibi işleyerek CHP yönetimini devşirip dönüştürdü.

Kılıçdaroğlu iki adım ileri, bir adım geri taktiğiyle, CHP’deki tüm ulusalcıları, Atatürkçüleri tasfiye etti. Yönetime, Atatürk’ün adını ağzına almayan ve bunu militarist bulan kadına kadar parti yönetimi dizayn edildi. Parti içindeki en etkili pozisyonlarında artık PKK’lı mı ararsınız, DHKP-C bağlantılı mı, Kripto FETÖ’cü mü yoksa Allah-Kitap düşmanı mı; ne isterseniz var... Tasfiye edilen Atatürkçülerin adını hatırlayan yok.

Evet, onlar da pek matah sayılmazlar ama en azından “Türkiye’nin Afrin’de, Cerablus’ta, Libya’da ne işi var, Akdeniz’de petrol arayıp da ne yapacağız, Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım etti, S-400’lerin bir an önce fişini çekelim” gibi alçakça ve haince lafları edecek kadar hain değiller.

“Ben Dersimliyim” diye övünen Kemal Kılıçdaroğlu’nun atalarını katletmekle suçladığı Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’yi ele geçirmesi, onun en büyük zaferi oldu.

Ama daha bir süre kendilerini saklayacaklar. Erdoğan’ı devirip ezkaza iktidara gelirlerse, zaten pırasa sapına çevirdikleri CHP’nin 6 okunu tamamen kaldıracaklar. Türkiye’yi ne hâle getirecekleri ise ayrı bir bab.

Adını koyalım:

CHP-HDP: İkisinin de ipleri aynı yere bağlı.

Eğer şimdi durdurulmazlarsa, yarın çok geç olacak.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum