Kılıçdaroğlu: Ben de ülkücüyüm!

Kılıçdaroğlu Artvin'de yaptığı konuşması sırasında "Ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Vatanını, bayrağını seven herkes ülkücüdür. Ben de ülkücüyüm." dedi.

BEN DE ÜLKÜCÜYÜM 

 

-Ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Vatanını, bayrağını seven herkes ülkücüdür. Ben de ülkücüyüm. Ama ben devletin silah fabrikasının yabancı bir orduya satılmasına tahammül edemiyorum. Sen buna onay veriyorsan asla ülkücü, milliyetçi olamazsın. Ses çıkarmıyorsun, destek veriyorsun, sonra ortalıkta milliyetçi diye geziniyorsun. Vatanı, fabrikaları parsel parsel satanlar milliyetçi olamazlar. Tepediklerin politikalarını açık yüreklilikle eleştirin. DÜnyada kendi silah fabrikasını yabancı orduya satan başka ülke yoktur. 

-AK Partili kardeşlerime seslenmek isterim: Oy verdiniz 17 yıl sırtınızda taşıdınız. Sizin çocuklarınız işsiz. Devletin hazinesini damada teslim ettiler. İstihdam için 15 ayrı proje açıkladılar, her projeden sonra işsiz sayısı arttı. Damat her defasında bunu atlattık, diyordu. Mutfak, yangın, geçim, işsizlik nedir bilmez kendisini işsizlik nedeniyle Meclis'te yakan adamın derdini bilmez. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İzlenme: 690
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar