Kılıçdaroğlu konuşuyor

Kılıçdaroğlu konuşuyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Manisa'da belediye başkan adaylarını tanıtacak.

 

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:


"Üretene hep saygı duyduk. Halkla beraber gideceğiz ve bu sorunu çözeceğiz. Türkiye'yi haramilerin elinden kurtaracağız. Çalışa çalışa kazanacağız. Beraber çalışacağız. Ülkemiz için çalışacağız. 


BİRİLERİ GELECEĞİNİ AYAKKABI KUTUSUNDA BULABİLİR


Birileri geleceğini ayakkabı kutusunda bulabilir. Bizim geleceğim çocuklarımızdır. Gençler diyor ki el ele kol kola omuz omuza. Çağdaş ve uygar bir Türkiye için yola çıkacağız. Artık Türkiye'de her şey değişti. Halkı iktidarı var. Korkuyorlar kaçıyorlar. Kaçmayın. Hesabını soracağız sizden, kul hakkı yiyenden hesabını soracağız. Çiftçisini mutlu olması lazım. Esnafın mutlu olması lazım.. Esnafın yüzünün gülmesi lazım. Kimin yüzü gülüyor. Bir avuç haramilerin yüzü gülüyor. Rahmetli Ecevit derdi ki ne ezen ne ezilen insanca halkça bir düzen derdi. Aynısını savunuyoruz biz de. Çatık kaşlı insanların değil güler yüzlü insanların olduğu bir Türkiye istiyoruz.


Siyasetçinin halkına hesap verdiği güzel bir Türkiye istiyoruz. 17 Aralık Türkiye Cumhuriyet tarihinde dönüm noktasıdır. 17 Aralık kendine halk diyenlerin kara çıktığı bir gündür. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele günüdür.


Gençler diyor ki medya onların duvarlar bizim. Sadece duvarlar mı. Meydanlar bizim fabrikalar bizim. Biz halkız. Bu hükümet bu ülkeye yakışmıyor. Komşularımıza yakışmıyor. Dünyaya yakışmıyor. Türkiye'nin bayrağını onurla dalgalandıracak yeni bir iktidara ihtiyaç var artık.


BANA KİMSE YOLSUZLUK YAPTI DİYEMEZ


Düne kadar ayrım yapıyorlardır. Ben CHP'nin Genel Başkanı olarak söylüyorum. Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz. Neden o partiye oy verdiniz diye suçlamadım. Hiçbir zaman o yurttaşımı ötekileştirmedim. Demokrasiye inandım. Ancak şimdi yeni bir süreçteyiz. Ben yaşamımı halkı çıkarlarına feda etmeyi namuslu onurlu bir görev kabul ediyorum. 17 Aralık'ta Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk soruşturması yapıldı. Başbakan dönüp diyor ki ben mağdurum. Nasıl mağdursun? Yeni bir dost darbesi yapıldı diyor. Bana diyor ki o CHP'nin genel müdürü. Benim için CHP'nin bekçisi olmak onurdur. Daha önce diyordu ki sen memursun. Memur Kemal. İşçi Kemal. Esnaf Kemal. Eyvallah ama kimse bana yolsuzluk yaptı diyemez."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.