Kırgızistan Kaynak Holding TMSF'ye devredildi

Kırgızistan Kaynak Holding TMSF'ye devredildi

Kırgızistan Yüksek Mahkemesi'nden FETÖ'nün en önemli gelir kaynağı olan Kaynak Holding'le ilgili son dakika kararı verdi.

Kırgızistan Yüksek Mahkemesi, FETÖ bağlantısı nedeniyle kayyuma devredilen Kaynak Holding'in ülkedeki varlıklarının TMSF'ye devredilmesine hükmetti.

Bilindiği üzere Kaynak holding FETÖ'nün ana para kaynağıydı. Türkiye'deki tüm birimlerine el konulan Kaynak Holding'e kayyum atanmıştı. Kaynak Holding'in sahibi Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak gösterilen ve halen firar olan Mustafa Özcan'dı.

FETÖ firarisi olan Bolulu Mustafa Özcan, evli ve dört çocuk babası. Kaynak 8 bin 53 çalışan bulunan Kaynak Holding çatısı altında pek çok şirket ve marka yer alıyor. Kaynak Holding dahilindeki 19 firma yayıncılık, perakende, dağıtım, basım, kağıt, medya ile sürdürmüş, bilişim, eğitim araçları, kırtasiye, eğitici oyuncak, okul kıyafetleri, turizm, kargo, lojistik, gıda sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Sürat Kargo ve NT Mağazaları, bereket ve itina markaları bu Kaynak holdinge aitti.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.