'Kırım Aslanı' Artur Ziyatdinov bir kez daha şampiyon!

'Kırım Aslanı' Artur Ziyatdinov bir kez daha şampiyon!

Kırım Tatar boksör Artur Ziyatdinov, Moskova’daki “Savaş ve Kazan 58’ adlı profesyonel boks turnuvasından bir kez daha galip ayrıldı. 24 yaşındaki Kırım Tatar boksör, Rus rakibi David Gladun’u devirerek altın madalyanın sahibi oldu.

Kanada’da yaşayan Kırım Tatar boksör Artur Ziyatdinov, bir kere daha ringten şampiyon ayrıldı. ”Kırım Aslanı” adıyla anılan Artur Ziyatdinov, dün Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen “Savaş ve Kazan 58’ adlı profesyonel boks turnuvasında rakibi Rusya Federasyonu’ndan David Gladun’u devirdi. 24 yaşındaki Kırım Tatar boksör Ziyatdinov, birçok profesyonel dövüşçünün katıldığı turnuvada, karma dövüş sanatları dövüşçüsü David Gladun’u mağlup ederek 13’üncü galibiyetini elde etti ve altın madalyanın sahibi oldu.

“HERŞEY OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ, ŞÜKÜRLER OLSUN”

Sosyal medya hesabından son zaferine ilişkin paylaşımda bulunan Kırım Tatar boksör, “Allah’a şükürler olsun, daha ileri gidiyoruz ve sadece ileri gidiyoruz. Her şey olması gerektiği gibi, mağlubiyet veya zafer yukarıda. Sağ olunuz, tüm desteğiniz için teşekkürler! Zafer bizimdir. Dahası, daha fazlası!” ifadelerini kullandı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.