Kıvanç Tatlıtuğ ihanet iddiaları hakkında konuştu

Kıvanç Tatlıtuğ ihanet iddiaları hakkında konuştu

Kıvanç Tatlıtuğ, hakkında çıkan ihanet iddialarına cevap verdi. Eşi Başak Dizer’i Sara Sampaio ile aldattığı iddialarına tepki gösteren oyuncu, söylenenlerin doğru olmadığını ifade etti.

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı olan eşi,Başak Dizer'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu.

Söylentilere göre yakışıklı oyuncu 2013'te reklam filminde rol aldığı Victoria's Secret meleği ile Başak Dizer'i aldatmıştı.

 

Ancak kısa sürede çiftten açıklama geldi:

"Söylenenlerin hiçbiri doğru değil. Şok içerisinde kaldık bunları duyunca. " diyen Tatlıtuğ, bu olayların üzerine basın açıklaması yaptı.

 

Tatlıtuğ'nun basın açıklamasında yer alan ifadeler şu şekilde:

 

Son zamanlarda çeşitli olaylar üzerinden hakkımda yapılan haberleri sükunetle takip ediyorum. Benim oyunculuğum veya yaptığım işlerle ilgili her zaman istediğiniz eleştiriyi yapma hakkına sahipsiniz.Ancak birkaç gündür ailem ve evliliğim hakkında yapılan haberler gerek kişilik haklarımı, gerek ailenin kutsallığını hiçe sayar hale gelmiştir. "Zira hiçbir belge ve delil olmadan medya aracılığıyla evliliğime dair gerçek olmayan söylemleri kabul edemem. Eşimle henüz birlikteliğimizin başlamadığı bir dönemde 2013 yılında reklam filmi çektiğim ve bir daha hiç karşılaşmadığım mesai arkadaşımla “bir ilişki yaşıyor mu” başlığıyla yalan bir haber yaratma gayesi içerisinde yapılan habercilik anlayışı anlaşılır gibi değil.Bu kapsamda hakkımda yapılan asılsız haber ve yorumlar aleyhine yasal haklarımı kullanmak mecburiyetinde bırakıldığımı, bu hukuk mücadelesinin bir örnek olarak hatırlanmasını sağlayacağımı, herkesin bilgisine sunarım.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.