Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in saplantılı hayranına hapis istemi! 'Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım' demişti

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in saplantılı hayranına hapis istemi! 'Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım' demişti

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’i tehdit davasında Sinan Altıntaş hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, kendilerini sosyal medya hesabı üzerinden ölüm tehdit ettiğini ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiği gerekçesiyle Sinan Altantaş hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

SOSYAL MEDYADA ÖLÜMLE TEHDİT!

 

Ünlü oyuncunun ihbarı üzerine başlatılan soruşturma, suçun uzlaştırmaya tabi suçlardan olması nedeniyle Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in kendilerini sosyal medya üzerinden ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldukları Sinan Altantaş hakkındaki soruşturma tamamlandı.

 

Savcılık, Sinan Altantaş hakkında ünlü çifte attığı mesajlarla "Tehdit" ve "Hakaret" suçundan 9 aydan 4 yıla kadar hapis talebiyle iddianame düzenledi. İddianame kabul edilirse Sinan A., İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

 

Altıntaş sosyal medyadan Tatlıtuğ’a, ‘Cezaevine gireceksin, orada sana neler yapıyorlar’, Dizer’e ise ‘Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım’ şeklinde mesajlar atmıştı. 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.