Kızılay'dan yardım alan ünlü isim gözyaşlarına boğuldu

Kızılay'dan yardım alan ünlü isim gözyaşlarına boğuldu

Hazım Körmükçü ile olaylı bir şekilde boşanan müzisyen Hilal Özdemir, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Hazım Körmükçü ile olaylı bir şekilde boşanan Hilal Özdemir, 2. Sayfa programına görüntülü olarak bağlanarak nafakası yatmadığı için aylardır ekonomik güçlükler çektiğini anlattı. 

Salgın nedeniyle işleri iptal olduğu için evinden dışarı çıkamayan müzisyen Hilal Özdemir, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına görüntülü olarak bağlandı.

Ekonomik zorluk yaşayan Özdemir, başına gelenleri anlatırken duygusal anlar yaşadı.

 

2 çocuğuna bakan Özdemir, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

 

"Kızılay'a başvurdum, yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. Allah devletimizden razı olsun. Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Ev sahibim haklı olarak ihbarname gönderdi. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok. Zaten ödediği zamanda burnumuzdan getiriyor. Özel hayatımla gündeme gelmeyi seven bir insan değilim. Ama karşı taraftan bu saygıyı görmedim. En azından çocuklarımın nafakasını ödeseydi meşgul etmezdim sizleri. Ben onurumla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum, ayakta durmaya çalışıyorum. Ben bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum." 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.