Konakta yangın paniği

Konakta yangın paniği

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin 23 Ocak akşamı ekrana gelecek 52.bölümü Küçük Adnan’ın alevler içinde kaldığı anlara sahne oluyor

Dizinin yeni bölümünde; Leyla Bebek’e hoşgeldin diyenlerle adeta dolup taşan konak, aynı anda yangın ve Adnan sesleriyle doldu! Bahçenin arka tarafında ahırlarda yangın olduğu haberi ile Adnan’ın ortada olmadığı ve ahırlara girdiği haberi aynı anda duyuldu! Züleyha’nın çığlıklarla kendini alevlerin içine atmasına Hünkar ve Demir güçlükle bu duruma engel olmaya çalışır.

 

Elden ele taşınan kovalarla yangın kontrol altına alınmaya çalışılırken, bir yandan da heyecanla itfaiye beklenmektedir.

 

Yamanlar, alevlerle boğuşurken, Müjgan da oğlunun yaşam savaşında yanından bir an bile ayrılmadan hastanede beklemektedir. Doğuma girdiği andan itibaren Yılmaz ile konuşmayı reddeden Müjgan,  onu telefonla arar. Yılmaz ve Fekeli, can havliyle hastaneye gelirler.

 

Gaffur, çiftlikte iş yapar gibi görünüp, geceleri de Hatip Ağa’ya borcunu ödemeye devam eder. Ancak davranışlarındaki tuhaflıklar o kadar artacaktır ki, önce Saniye peşine düşer. Ardından da Hünkar Hanım bir kez daha ayağını denk alması için Gaffur’u uyarır.

 

Depolarına yığdığı bakliyata bir çözüm bulmaya çalışan Demir, bir yandan da yeni yatırımlar yaparak büyümenin peşindedir. Önemli bir toplantısına başlamak üzereyken masaya gelen Yılmaz’dan duydukları ile dili tutulur! Yılmaz adeta savaş baltasını topraktan çıkarmıştır! Demir de Hünkar da gafil avlanmışlardır!   

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.