Konyaspor Başkanı'ndan flaş Rodallega ve N'Doye açıklaması

Konyaspor Başkanı'ndan flaş Rodallega ve N'Doye açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u eleyerek bir üst tura yükselen Konyaspor’un Başkanı Trabzonspor’un iki forvet oyuncusu hakkında çok net açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Türkiye Kupası’nda Salı günü Trabzonspor ile karşılaşan Konyaspor’da gözler hafta sonu oynanacak lig maçına çevrildi. Konyaspor ile Trabzonspor  son 3 resmi maçta karşı karşıya gelmiş olacaklar.

Konyaspor’un Hugo Rodallega’yı Trabzonspor’dan istediği ise spor kamuoyunda herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu konu ile ilgili Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz’dan açıklama geldi.

Başkan Fatih Yılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Biz daha önce Bajic'i kiralamak istedik. Kulübü ve menajeri ile görüşmüştük ve kulübü ihtiyacımız var demişti. Menajeri de Türkiye'ye gelmek isterse Konyaspor'a gelecektir demişti ama Başakşehir ile bir teması olmuş. Şu an Bajic bizim gündemimizde yok. Daha önce Trabzonspor'dan Rodallega'yı istemiştik. Onlarda veremeyeceklerini söylemişti. N'Doye ile ilgili transfer durumu söz konusu" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.