Korkunç cinayet! Ünlü modeli yatağa bağlayıp günlerce zehir içirdiler

Korkunç cinayet! Ünlü modeli yatağa bağlayıp günlerce zehir içirdiler

5 aydan bu yana kayıp olan ünlü modelin cesedi bir tabutun içinde bulundu. Genç modele uyuşturucu enjekte edildiği ve kimyasal ilaçlarla zehirlendiği ortaya çıktı.

Mayıs ayından bu yana kayıp olan ünlü model Esmeralda Gonzalez'in cesedi, ABD'deki Nevada Çölü'nde bir tabutun içinde bulundu.

En son evinin civarında, üzerinde iç çamaşırlarıyla tökezlerken görülen 24 yaşındaki model, ertesi gün çevredeki bir güvenlik kamerası görüntüsüne takıldı.

Genç kadın lüks bir otomobil bayisine gidiyordu.

 

esmeralda-siyasetcafe1-min.JPG

 

O günden sonra kendisinden haber alınamayan modelin kayıp ihbarını erkek arkadaşı yaptı. Esmeralda'nın evine gelen polis ekipleri, kapının açık olduğunu gördü ancak içeride Esmeralda yoktu.

 

KORKUNÇ DETAY ORTAYA ÇIKTI

 

Aylardır genç modele dair bir iz bulamayan polis ekipleri, ABD'deki Nevada Çölü'nde bir kadın cesedi bulunduğuna dair gelen ihbarla olay yerine gitti. Genç kadının cesedi tabutun içindeydi...

 

esmeralda-siyasetcafe-min.JPG

 

45 yaşındaki Christopher Prestipino isimli bir adamın, çevresindekilere ısrarla Esmeralda'yı öldürdüğünü söylemesi üzerine polis harekete geçti ve yurt dışındaki zanlıyı, ülkeye giriş yaptığı an gözaltına aldı.

Christopher Prestipino, birinci dereceden adam kaçırma, cinayet ve cinayeti başka biriyle beraber tasarlamak suçlarından tutuklanırken, kan donduran cinayete dair korkunç detaylar ortaya çıktı.

 

esmeralda-siyasetcafe44.JPG

 

 

ERKEK ARKADAŞI DA GÖZALTINA ALINDI

 

New York Post'un verdiği bilgilere göre, Esmeralda günlerce yatağa bağlı kalmış, genç kadına uyuşturucu enjekte edilmiş ve havuz temizleme ilacıyla zehirlenmişti.

 

esmeralda-siyasetcafe444.JPG

 

Polis, cinayette Esmeralda'nın erkek arkadaşının parmağı olduğunu düşünüp genç adamı sorguya alsa da bir kanıt bulamadı.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.