Korkunç olay! Annesini öldürüp yedi sonra da kanını emdi

Korkunç olay! Annesini öldürüp yedi sonra da kanını emdi

27 yaşındaki Dilip Yadav isimli genç eşiyle arasının bozulmasına neden olduğunu söylediği annesini cadılıkla suçladı ve öldürdü.

Hindistan'ta yaşanan korkunç olay herkesi şoke etti. 27 yaşındaki Dilip Yadav isimli genç eşiyle arasının bozulmasına neden olduğunu söylediği annesini cadılıkla suçladı ve öldürdü.

50 yaşındaki annesini kanlar içinde bırakan ve öldüren Yadav daha sonra annesinin kanını içti. Saldırı sonrasında polisi çağıran komşular kapılarını kilitleyerek güvenlik güçlerini bekledi.

Olay yerine gelen polisler saldırganın kaçtığını belirledi. Bölgede yaşayanların evlerinden çıkmamasını isteyen güvenlik güçleri bir insan avı başlattı.

ANNESİNİN BAZI PARÇALARINI YEDİ

Bir görgü tanığı, 'Saldırı gözümün önünde gerçekleşti. Evden garip sesler duydum ve yakından bakmak istedim. Pencereden bakınca karşımda Yadav’ın annesinin kafasına, boynuna ve göğsüne baltayla vurduğunu gördüm. Bana da saldıracağından endişe ettim ve duvara yaslanarak yaşananları izledim. Her şey kan içindeydi. Annesinden kopardığı bazı parçaları yedi bazılarını da ateşe attı. Kanları içti' dedi.

CESETLE BÜYÜ YAPTI

Yetkililer evde arama çalışmaları sırasında bir kara büyü kitabının da bulunduğunu duyurdu. Yetkililer adamın annesinin cesedinden alınmış parçalarla büyü yaptığını ve bazılarını da yediğini dile getirdi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.