Korona şarkısı yaptı, fenomen oldu

Korona şarkısı yaptı, fenomen oldu

Şarkıcı Doğanay Tüzüngüç'ün kübalı şarkıcı Camila Cabello'nun dünyaca ünlü 'Havana' şarkısını farklı şekilde yorumladığı şarkısı sosyal medyada binlerce kez paylaşılarak kısa zamanda en çok konuşulan isim olmayı başardı

Müzisyen Doğanay Tüzüngüç, 'evden çıkmayın' çağrısına uyarak günlerini annesiyle birlikte evinde geçiriyor. Tüzüngüç bu süreçte, Kübalı şarkıcı Camila Cabello'nun dünyaca ünlü 'Havana' şarkısını koronavirüse yorumladı. Doğanay Tüzüngüç, şarkısında koronavirüse karşı alınması gereken önlemlere de dikkat çekti. Tüzüngüç'ün şarkıyı sosyal medyada kısa sürede binlerce kez paylaşıldı. Binlerce kişi tarafından paylaşılan 'korona' şarkısına, Doğanay Tüzüngüç'ün takipçilerinden son derece eğlenceli alternatif klipler de geldi.

 

Tüzüngüç, YouTube hesabından şarkıyı paylaşırken şu notu kaleme aldı: “Bu gerçekle yaşamaya ya alışacağız ya alışacağız. Dünya acılarla dolu. Her acıdan elbet etkileniyoruz ama hayat devam ederken, güzel titreşmezsek her şeyin daha kötü olacağına inananlardanım. Üzüntü denizlerinde kendimizi boğabiliriz veya kendi sevdiğimiz bildiğimiz şeylerle uğraşırken o huzurlu titreşime ulaşabiliriz. Eminim herkes öyle yapsa, tüm kötülükler puff diye uçup gidecek. Ölüm, nefret, acı, kıskançlık, garez, hırs. Tüm bu duygulardan uzak, mutluluktan delirdiğimiz bir dünya hayalimle işte size korona.”

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.