Koronavirüsü atlatan oyuncu Burak Sergen sessiz sedasız evlendi

Koronavirüsü atlatan oyuncu Burak Sergen sessiz sedasız evlendi

Koronavirüsü atlatan oyuncu Burak Sergen, nişanlısı sunucu ve menajer Nihan Ünsal ile nikah masasına oturdu.

Kanal D'de izleyici ile buluşan Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakteriyle izleyici karşısına çıkan 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen sevenlerini korkutmuştu.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yakalanan Sergen, evindeyken 12 Nisan günü fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Solunum sıkıntısı çekmesinden dolayı yaklaşık bir ay yoğun bakımda tedavi gören Sergen daha sonra normal odaya alınmıştı.

Sergen'den güzel haber 24 Mayıs'ta geldi. Ünlü oyuncu 12 Nisan'da kaldırıldığı hastaneden 24 Mayıs günü taburcu oldu. Hastaneden çıkarken açıklamalarda bulunan Sergen, ''45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. Yendiğime çok mutluyum bu hastalığı. Berbat bir şey ve çok ciddiye alınması gereken bir şey” demişti.

 

Tedavisine evinde devam edilen oyuncu, hastanede yattığı süreçte nişanlısı Nihan Ünsal'ın kendisini yalnız bırakmadığını belirterek şu açıklamaları yapmıştı;

 

''Hepinize ne kadar teşekkür etsem az... Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin.''

 

2019'DA NİŞAN, 2021'DE NİKAH


Kötü günleri geride bırakan ve sağlığına kavuşan oyuncu Burak Sergen, kendisini bir an bile yalnız bırakmayan nişanlısı sunucu ve menajer Nihan Ünsal ile hastaneden çıkar çıkmaz nikah masasına oturdu. Sergen, Şubat 2019’da nişanlandığı sevgilisi Nihan Ünsal ile sessiz sedasız evlendi.

 

sss-012.jpg

 

SERGEN'İN EVİNDE SADE NİKAH

 

Çiftin nikah töreni aile arasında yapıldı. Nikah töreni Sergen'in Nihan Ünsal ile birlikte yaşayacağı kendi evinde yapıldı. Çiftin şahitliğini ise yakın dostları Erkan Şahin ve Buket Kayapınar Özsırlı yaptı.

 

Burak Sergen mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi;

“Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik” dedi.

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.