Koronaya yakalanan ünlü oyuncunun akıl sağlığı bozuldu

Koronaya yakalanan ünlü oyuncunun akıl sağlığı bozuldu

Koronavirüse yakalanan ve hastalığı atlatan 47 yaşındaki oyuncu Idris Elba, salgının akıl sağlığını etkilediğini söyledi.

Koronavirüse yakalanan ve hastalığı yenen Idris Elba, Radio Times'a verdiği röportajda, artık tamamen iyileştiğini ve hayatta olduğu için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

Hastalığın kendisini zihinsel olarak etkilediğini belirten 47 yaşındaki oyuncu, "Hastalığın belirtilerini göstermiyordum bu yüzden herkeste görünen büyük belirtiler bende yoktu. Beni zihinsel olarak çok kötü etkiledi. Çünkü virüse dair çok fazla bilinmez vardı. Bilinmeyen bir konu olduğundan kendimi konuşmaya mecbur hissettim. Bu yüzden bunun benim ve karımın üzerindeki zihinsel etkisi epey travmatik oldu" dedi.

Yaşananları hatırlamak amacıyla dünyanın her yıl bir haftalık tecride girmesi gerektiğini söyleyen ancak tepkiler üzerine sözlerini geri alan Elba "Yaşadıklarımın üstesinden gelmek için tecride ihtiyaç duydum. Aslında dünyanın da tecride ihtiyacı olduğu ortaya çıktı" dedi.

 

 

PARA ALDIĞI İDDİALARINA DA YANIT VERDİ

 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Idris Elba'nın koronavirüs olduğunu açıklaması için para aldığı yönündeki iddialar ortaya atılmıştı.

Ünlü oyuncu, hakkında çıkan bu haberlerin ardından "Benim gibi birine corona virüs olduğumu söylemek için para ödeneceği fikri... Bu kesinlikle saçmalık. Büyük aptallık. İnsanlar bunu habermiş gibi yaymak istiyor. Aptalca" sözleriyle iddialara son noktayı koymuştu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.