Kovulduğu kafeyi satın alan Şeyma Subaşı işi batırdı

Kovulduğu kafeyi satın alan Şeyma Subaşı işi batırdı

Acun Ilıcalı ile Türkiye’nin gündemine oturan bir evlilik yapan Şeyma Subaşı, geçen yıl açtığı ve 1 yıllık kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından ödendiği bilinen kafede işlerin iyi gitmediği iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı, geçen yıl Bebek semtinde sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe'yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birbirinden ünlü misafirlerini konuk etmişti. Ancak Subaşı'nın kafesinde işlerin kötüye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

 

Şeyma'nın mekanıyla ilgili yapılan haberlerin neredeyse tamamında Acun Ilıcalı'nın buranın bir yıllık kirasını ödediği şeklinde bir bilgi vardı.

PARTİ VERDİ AMA…

Şeyma Subaşı, arkadaşlarının katılımıyla geçtiğimiz gün kafesinin açılışının birinci yılını verdiği partiyle kutladı. Takipçileriyle bu mutluluğu paylaşan Subaşı'nın magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre işleri kötüye gidiyor. Bir yılın dolmasıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın sağladığı 'kira garantörlüğü' de bitti. Aylık 125 bin TL..gibi Türkiye şartlarına göre fahiş bir nafaka alan Subaşı, 60 bin TL kirasını kendi verecek ya da kafesini kapatacak.

 

Yıllık kirası peşin ödenmiş mekanında işlerini yürüten Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki işletmesinin, ortaya atılan iddiaların doğru çıkması durumunda varlığını daha ne kadar sürdüreceği ise merak konusu…

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.