Kremlin'den ses getirecek iddia! Putin, kaldığı rezidansta kalp krizi geçirdi

Kremlin'den ses getirecek iddia! Putin, kaldığı rezidansta kalp krizi geçirdi

Rusya lideri Putin'in geçtiğimiz pazar akşamı kalp krizi geçirdiği ve kalbinin durduğu iddia edildi. İddiaya göre kalbi duran Putin doktorların hızlı müdahalesi ile yeniden hayata döndü.

Rusya'da muhalif yayınlar yaparak adını duyuran General SVR, Telegram üzerinden bir haber yayınladı.

Haber tüm dünyada büyük ses getirdi.

Özellikle Kremlin içinden aldığı duyumlarla yaptığı haberlerle adını ön plana çıkaran General SVR, Rusya lideri Vladimir Putin'in rezidansında kalp krizi geçirdiğini iddia etti.

Yayınlanan haberde iddiaya göre; geçtiğimiz pazar akşamı Putin'in kalbi  durdu, Rus lider doktorların müdahalesiyle hayata döndü.

Putin'i rezidansta görevli ajanları buldu. Bir düşme sesi duyan ajanlar koşarak Putin'in odasına gitti ve Putin'i yerde kasılmış halde buldu.

Ajanlar hemen doktorlara seslendi ve doktorların hızlı müdahalesi ile Putin yeniden hayata döndü. Putin'in bilincinin yerinde olduğu ve 24 saat gözetim altında tutulduğu da eklendi.

General SVR, haberde ayrıca Putin'in hayatını kaybetmesi durumunda atılacak adımlara ilişkin bir toplantı gerçekleştiğini ve Putin'in son zamanlardaki  toplantılarına 'dublörünün' katıldığını ifade etti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.