Kült film Grease HBO Max’da dizi oluyor

Kült film Grease HBO Max’da dizi oluyor

Başrollerini John Travolta ile Olivia Newton-John’ın oynadığı kült müzikal filmi Grease bu kez televizyona dizi olarak uyarlanıyor.

Zamansız olarak adlandırılan ve sinema tarihinin en meşhur müzikal filmi özelliğini taşıyan başrollerini John Travolta ile Olivia Newton-John’ın oynadığı 1978 yapımı Grease bu kez televizyona dizi olarak uyarlanıyor.

Çok yakında digital film ve dizi dünyasına HBO Max ile bomba gibi bir giriş yapmayı planlayan HBO, kült müzikal Grease ile digital platformda dans rüzgarları estirecek.

HBO’dan gelen açıklamaya göre; Grease müzikal filminin çekilecek olan spinn-off’unda, kült filmdeki bazı karakterler aynı zaman da çekilecek olan dizide de yer alacak.

1950’li yıllarda Rydell Lisesi’nde Sandy ve Danny’nin aşkı ile arkadaşlar arasında geçen olayları anlatan 1978 yapımı kült filmde yer alan karakterlerin hangilerinin yer alacağı henüz belirsizliğini korusa da dizinin yine orijinal filmdeki gibi 1950’li yılları anlatacağı açıklık kazandı. Geriye bir tek hangi tarihlerde yayınlanacağı konusu kaldı.

HBO Max sözcüsü Sarah Aubrey dizi hakkında şunları söyledi; “Grease, her jenerasyonun sevdiği ikonik bir pop kültürü fenomeni. Paramount’taki arkadaşlarımızın böyle bir fikre açık olup heyecanlanmaları ve bunu büyük bir tuvale yayarak dizileştirecek olmaları beni çok sevindirdi. İkonik şarkıları duyduğunuzda heyecan yaratacak kadar Grease ile aynı ruha, enerjiye sahip.”

 

Spin-off nedir?

Orijinal medya yapımının içerisindeki bir ya da birkaç karakteri konu alan başka bir televizyon programı ya da filmdir.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.