‘Kupamızı ne zaman vereceksiniz’ diye soran taraftara Ali Koç'tan flaş yanıt!

‘Kupamızı ne zaman vereceksiniz’ diye soran taraftara Ali Koç'tan flaş yanıt!

Trabzonspor evinde ağırladığı Fenerbahçe’yi adeta sahadan sildi. Fenerbahçe maçın son 10 dakikasında oynadığı etkili futbol ile beraberliği yakalamaya çok yaklaştı fakat sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. İşte ayrıntılar;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu zorlu maçta takımını yalnız bırakmadı ve tribündeki yerini aldı.

Fenerbahçe taraftarının alınmadığı Trabzon'daki maçı tribünden takip eden Ali Koç, yanına gelen Bordo-Mavili taraftarlarla samimi bir şekilde sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Yedi sene sonra Trabzonspor deplasmanına giden ilk Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç, karşılaşma öncesi Trabzon turu yaptı.

KALBİMİ KIRMA..!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sabah kahvaltısından sonraki kısa yürüyüşünde bir Trabzonspor taraftarı "Kupamızı ne zaman vereceksiniz?" diyerek 2010-11 sezonuna göndermede bulundu.

Başkan Ali Koç ise bu soruya karşılık verip, "Benim kalbimi kırma… Güzel şeyler konuşalım. Maçı konuşalım" yanıtını verdi.

Öte yandan Trabzonspor, uzun bir aradan sonra Fenerbahçe’yi ligde mağlup etti ve şanssızlığını kırmış oldu. Son 2 sezondur Fenerbahçe ile oynanan maçlarda berabere kalan Trabzonspor en son rakibini 2010-11 sezonunda mağlup etmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.