Kürk giydiği için eleştirilen Bülent Ersoy’dan şaşırtan çıkış

Kürk giydiği için eleştirilen Bülent Ersoy’dan şaşırtan çıkış

Giydiği kürkler nedeniyle hayvanseverlerden tepki gören Bülent Ersoy’dan ilginç bir açıklama geldi.

Bülent Ersoy, kürk giydiği için kendisine gelen tepkilere cevap verdi. Ersoy, “Acaba evlenip çocuk sahibi olamayan, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyor? Bunları bilemiyorum onun için kendimi onların seviyesine indirmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy’un bu açıklaması Twitter’da gündem olurken, kullanıcılar tarafından büyük tepki çekti.

Son zamanlarda giydiği pahalı kürkler ile dikkat çeken Bülent Ersoy, önceki gün Etiler’de bir doğum günü kutlamasına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy, kürk giymesine yönelik eleştirilere sert bir dille cevap verdi.

KÜRK GİYMESİNE TEPKİ GÖSTERENLERE ŞAŞIRTAN CEVAP

Habertürk’ten Akif Yaman’ın haberine göre, son günlerde gelen tepkiler ve hakaretlere karşılık hukuki bir süreç başlatıp başlatmayacağı sorulan Bülent Ersoy, “Bu tip insanlar hayvanla öpüşen, salyalarıyla oynayan insanlar ama yine de saygı duymak gerekir.” Ersoy ayrıca, tepkilerin kendisine değil, kürklerin ülkeye sokulmasıyla ilgili hesabın devlete sorulması gerektiğini söyledi.

DAVA AÇACAK MI?

Dava sürecinin sorulması üzerine Bülent Ersoy’dan ilginç bir çıkış geldi. Bülent Ersoy, "O konuda kararsızım çünkü psikolojilerini bilmiyorum. Acaba evlenip çocuk sahibi olamayıp, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyor? Bunları bilemiyorum onun için kendimi onların seviyesine indirmeyi düşünmüyorum" dedi.

GÜMRÜK BAKANI’NI İŞARET ETTİ

Bülent Ersoy açıklamasının devamında, meclise gitmezlerse çok farklı konuşacağını, Gümrük Bakanı’nın karşısına çıkıp, kürklerin ülkeye nasıl sokulduğunun sormaları gerektiğini söyledi.

500 BİN LİRALIK KÜRK SİPARİŞİ

Bülent Ersoy’un 500 bin liralık kürk siparişi verdiği haberi medyada geniş yer bulmuştu. Ersoy basına yaptığı açıklamada kürk giymeye devam edeceğini açıklamıştı.

bulent-ersoy.jpg

ÖMÜR GEDİK’TEN TEPKİ 

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Ömür Gedik, Hadise ve Bülent Ersoy’u kürk giymesi nedeniyle eleştirmişti. Sosyal medyada kullanıcılar tarafından da kürk giyenler aleyhine yoğun eleştiriler yapılmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.