Kurşun dizisine iki usta oyuncu

Kurşun dizisine iki usta oyuncu

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan ekranların yeni dizisi ‘Kurşun’un kadrosuna iki yeni isim dahil oldu. Kerim Paşa karakterine hayat verecek Ünal Silver ile Vural karakterini canlandıracak Mehmet Yılmaz Ak, bundan böyle dizide yer alacak.

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı ‘Kurşun’ dizisi 20 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümünde iki usta oyuncuyu daha dahil ederek yoluna devam ediyor.

 

unal-silver-1-min.jpg

 

mehmet-yilmaz-ak-min.png

Esrarengiz bir kişilik olan Kerim Paşa, birçok faili meçhul cinayet ve yasadışı eylemin sorumlusu olan bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Savcı Orhan Atmaca’nın savaştığı yapının gerçek “bir numara”sı olan Kerim Paşa hiçbir zaman ortada görünmeyen ve hep perde arkasında kalan bir rol üstlenecek. Diğer yandan şarkıcı Gülce'nin hapisteki sevgilisi Vural karakteri de diziye hızlı bir giriş yapacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.