La Casa De Papel’in 4.sezonu ne zaman ekrana gelecek?

La Casa De Papel’in 4.sezonu ne zaman ekrana gelecek?

Dünyaca ünlü soygun dizisi ‘La Casa De Papel’in 4.sezon yayını meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor. Netflix’de yayınlanan ve dünyanın dört bir yanından fanları olan dizi, 3 Nisan günü sabah 10.00’da Türkiye’de yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Bir suç dehasının planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitlemesi ile başlayan macera izleyenleri çok farklı yerlere götürecek. Ursula Corbero, Alvaro Morte, Itziar Ituno gibi isimlerin başrolünde yer aldığı La Casa De Papel final sezonu olması beklenen 4.sezon toplamda 9 bölümden oluşacak. Dizinin yeni sezonuna dair tanıtım fragmanı yayınlanırken yeni sezonda izleyenleri neler bekleyeceği de belli oluyor.

 

Dünya çapında rekor kıran dizi La Casa De Papel 3.son sezonu ile geçtiğimiz sene ekranlara veda etmişi. Dizinin son sezonunda Rio'yu özgürlüğüne kavuşturmak için bir araya gelen Profesör ve ekibi, bu kez İspanya Merkez Bankası için cüretkar ve tehlikeli bir plan yapar. Direnişin halen devam ettiği filmin final sahnesinde Raquel Murillo için verilecek cezanın 3 yıl olması korkuturken ekibi satıp satmayacağı da merak ediliyor. Öte yandan böyle bir durumda Profesör'ün neler planlayacağı da yeni sezonda izleyenlerin beğenisine sunulacak. Buna göre; merakla beklenen La Casa De Papel yeni sezon tanıtım fragmanı da yayınlandı.

 

La Casa De Papel 4. sezon, 3 Nisan 2020 Cuma tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te olacak.

 

 

La Casa de Papel Hakkında

'Profesör' takma adlı gizemli bir adam akla gelebilecek en büyük soygunu planlar: İspanya Kraliyet Darphanesi'nden 2,4 milyar avro çalmak. İddialı planını gerçekleştirmek için ise kaybedecek bir şeyi olmayan ve farklı yeteneklere sahip sekiz kişiyi seçerek bir çete kurar.

 

Önceden belirlenen kurallara bağlı kalmakta soyguncular, direniş gösteren rehineler ve karşılaştıkları şiddete rağmen amaçlarına ulaşarak parayla kaçmayı başarırlar. Ancak, aralarından biri tutuklandığında mutlulukları yarım kalır ve hedefi daha da büyüterek İspanya Bankası'nı soymak üzere tekrar bir araya gelirler.

 

siyasetcafe.com

KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.