Le Guen’den flaş Trabzonspor açıklaması

Le Guen’den flaş Trabzonspor açıklaması

Bursaspor’un Fransız teknik direktörü Trabzonspor için şok açıklamalarda bulundu ve meydan okudu. İşte haberin ayrıntıları;

Spor Toto Süper Lig’in 16. Haftasında Trabzonspor sahasında Bursaspor’u konuk edecek.

Bursaspor teknik direktörü Le Guen maç öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Trabzonspor maçında iyi bir sonuç alacaklarını söyleyen Le Guen, bu maç için varını yoğunu ortaya koyacaklarını belirtti. Trabzonspor'a karşı kendi oyunlarını ortaya koyacaklarını ifade eden Le Guean, Bordo – Mavili takımdan çekinmediklerini, alacakları bazı önlemlerin olduğunu vurguladı.

İşte Le Guen’in açıklamalarının tamamı;

"Oynayacağımız en kolay maçlardan biri olmayacak. Buna garanti verebilirim. Kolay bir maç beklemiyor bizi Trabzonspor’a karşı. Son dönemde seri yakaladılar. Güçlü bir takıma sahipler, Trabzonspor güçlü bir takım ama biz de çok istekliyiz. Fenerbahçe’ye karşı evimizde kaybettik hem de iyi bir oyunla. İyi organize olmuş bir takım olarak oynadığımız, ortaya koyduğumuz bir futbolun ardından kaybettik. Aynı organizasyonu korumalı ve üstüne koymalıyız. Son aldığımız mağlubiyetten sonra takım olarak biz başımızı dik tuttuk ve bu şekilde devam ediyoruz. Mikel henüz sakatlıktan dönemedi. Jorquera gerçekleşecek ameliyat için burada değil. Aziz cezalı. Tüm bunları hesaba kattığınızda bizim için çok fazla eksik var an itibariyle. Yine de şikayetçi olmaktansa her zamanki gibi sahada olacak arkadaşlarla ilgilenmeyi ve onlara elimden geldiğince özgüven aşılamayı istiyorum. İstediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapan bir kadroyla sahada olacağız.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.