Leyla Tanlar yeni rolünü anlattı

Leyla Tanlar yeni rolünü anlattı

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı yeni dizi ‘Ferhat ile Şirin’in genç başrol oyuncusu Leyla Tanlar, yeni rolünü ve projeye hazırlık sürecini tüm samimiyetiyle anlattı.

Kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı yılın aşk dizisi ‘Ferhat ile Şirin’, etkileyici hikayesi ve güçlü isimleriyle 22 Kasım’da Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak.

 

Ölümsüz ve zor bir aşkı anlatan projede, Şirin karakterine hayat veren genç oyuncuyu en çok hikayenin çok güçlü bir duyguya dayanması ve Şirin’in içsel derinliğine inebilecek olması etkilemiş. Şirin’nin kendi gücünü keşfeden bir kadın karakter olarak yazılmış olması da Tanlar’ı oyuncu olarak çok heyecanlandırmış.

 

Genç yıldız, karakterini ve role hazırlık sürecini ise şu sözlerle ifade ediyor: ”Şirin’in hikayesi benim için adeta bir kendini bulma yolculuğu. Hayatta kendi isteklerini hep ertelemiş, mutluluğun peşinden koşma hevesini seneler önce kaybetmiş, şikayet etmeyi unutmuş bir kız Şirin. Ta ki hayatı hiç beklemediği bir anda altüst olana kadar. Şirin’in acılarına, pişmanlıklarına ve hayallerine dokunabilene kadar onu bütün kalbimle tanımaya çalıştım. Onun karmaşık içsel gelişim sürecini, motivasyonlarını ve bunların bıraktığı psikolojik izleri hissetmeye odaklandım. Ve rolümü ona göre oynadım“

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.