Lionel Messi'nin fotoğrafındaki Dünya Kupası sahte çıktı!

Lionel Messi'nin fotoğrafındaki Dünya Kupası sahte çıktı!

2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Fransa'yı deviren ve şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de kaptan Lionel Messi'nin paylaştığı fotoğraf sosyal medyada beğeni rekoru kırmıştı. İkon haline gelen fotoğraftaki kupanın sahte olduğu iddia edildi.

Bu yıl Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda finalde Fransa'yı eleyerek şampiyon olan Arjantin'de, kaptan Lionel Messi'nin tuttuğu kupanın sahte olduğu iddia edildi.

 

REKOR KIRAN FOTOĞRAFTA KUPA SAHTE ÇIKTI

 

2022 Dünya Kupası'nda ülkesini 36 yıl sonra ülkesini zafere ulaştıran Messi, kutlamalar sırasında Dünya Kupası'nı kaldırırken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

 

isi-010.JPG

 

Messi'nin bu resmi ise tarihi rekor kırdı. Daha önce World Record Egg'e (Dünya rekortmeni yumurta) ait rekoru kıran fotoğraf 74 milyondan fazla beğeni aldı.

Goal'de yer alan habere göre; Messi, kaldırdığı kupanın 'fake' (sahte) olduğunu anlayamadı. Habere göre, Arjantinli süperstar, önce orijinal kupayı kaldırdı ancak sadece birkaç dakika sonra kupa, geleneksel olarak FIFA yetkilileri tarafından sahadan çıkarıldı.

 

"KUPA ORİJİNAL AĞIRLINDAYDI"

 

Çocuklarıyla birlikte maçı Katar'da takip eden Paula ve Manuel adlı bir çift, Dünya Kupası'nın kopyasını yaparken Messi'nin fotoğrafındaki kupanın da kendi yaptırdıkları 'replika kupa' olduğunu iddia etti.

 

Arjantin'den Clarin'e konuşan Paula şunları söyledi:

 

"Dünya Kupası öncesi bir kupa yaptırdık. Kupa orjinal ağırlığındaydı ve altın renge boyandı. Amaç oyuncuların kupayı imzalamalarıydı. Ancak kupa sahaya üç kez götürüldü. İlk olarak Paredes'in bir akrabası aldı ve o imzaladı. Daha sonra oyuncuların aileleri istedi ve onlar da kupayla fotoğraf çekildiler. Oyuncu yakınları bana 'Kupayı kaybettin' dediler. Eğlendik ama geri istedik. Birkaç oyuncuya 'Paredes'in elindeki kupa bizim' dedik. Sonunda Lautaro Martinez getirdi ve o da imzaladı. Fotoğraflara baktığımızda Lionel Messi'nin kupamızı kaldırdığını anladık. Özellikle alt kısımlardaki detaylardan bunu anladık. Bu kupanın bizim olduğunu doğruluyordu. Hatta Messi'nin eşi Antonella ve çocuklarından biri de kupayı kaldırdı."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.