Londra'da dev maç! Tottenham – Arsenal maçı hangi kanalda şifresiz?

Londra'da dev maç! Tottenham – Arsenal maçı hangi kanalda şifresiz?

Premier Lig’in 29’uncu haftası dev bir maça sahne oluyor. Liverpool ve Manchester City ile şampiyonluk mücadelesi veren Tottenham, Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren Arsenal’i konuk ediyor.

İngiltere’de 29’uncu hafta Londra derbisi ile açılıyor. 60 puanla ligde 3’üncü sırada yer alan ve Manchester City ile puan farkının 8’e çıkmasıyla şampiyonluk yarışında geride kalan Tottenham, 56 puanla 4’üncü sırada yer alan ve son 5 haftada sadece bir mağlubiyet alan Arsenal’i konuk ediyor. Peki futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Tottenham – Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

TOTTENHAM – ARSENAL MAÇI ŞİFRESİZ!

2 Mart Cumartesi günü saat 15:30’da başlayacak olan Tottenham – Arsenal maçı S Sport’un yanı sıra Azerbaycan’ın İdman TV kanalından canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

TOTTENHAM’DA 1, ARSENAL’DE 3 EKSİK!

Kritik mücadele öncesi Tottenham’da Dier, hastalığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Vertonghen ve Dele Alli’nin durumu ise maç saati belli olacak. Arsenal’de ise Bellerin, Holding ve Welbeck sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacaklar. Koscielny, Lichsteiner ve Maitland-Niles’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

GALİBİYETLERDE ARSENAL ÜSTÜN

Tottenham ile Arsenal daha önce 171 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Arsenal 70, Tottenham 54 kez sahadan galip ayrıldı, 47 maç ise berabere sonuçlandı.

Tottenham’ın sahasında oynanan 85 kez maçta ise ev sahibi ekip 35, Arsenal ise 26 kez kazandı, 24 maç ise berabere sona erdi.

İKİ TAKIMIN EN GOLCÜLERİ

Tottenham’da Harry Kane 15 gol, Arsenal’de ise Aubameyang 16 golle takımlarının en skorer isimleri oldu.

MAÇIN HAKEMİ

Karşılaşmanın hakemi Anthony Taylor, Tottenham’ın 26, Arsenal’in 29 maçını yönetti. Tottenham bu maçlarda 15 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Arsenal ise 17 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

MAURICIO PCHETTINO – UNAI EMERY REKABETİ

Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino ile Arsenal Menajeri Unai Emery daha önce 10 kez karşı karşıya geldiler. Pochettino 4 kez, Unai Emery ise 5 kez galip gelen taraf oldu, 1 maç ise berabere sona erdi.

ARALARINDAKİ SON 5 MAÇ

Tottenham ile Arsenal arasında oynanan son 5 maçta Tottenham 3, Arsenal ise 2 kez kazanan taraf oldu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.