Madonna cinsel organının 3 boyutlu modelini NFT olarak satacak

Madonna cinsel organının 3 boyutlu modelini NFT olarak satacak

Madonna, "Mother of Creation" adlı NFT serisini satışa çıkardı. Satışa çıkarılacak videolarda Madonna'nın vajinası 3 boyutlu tarama tekniğiyle ön plana çıkarıldı.

Madonna, geçtiğimiz yıl açık artırmada 69 milyon dolara satılan NFT serisiyle bilinen "Beeple" adıyla Mike Winkelmann ile iş birliği yaptığı projeyle bir NFT serisi satışa çıkardı.

Ender olarak başkalarıyla iş birliği yaptığını belirten Winkelmann, Madonna'yla yaptığı iş birliğinin muhtemelen uzun zaman boyunca yapacağı tek iş birliği olacağını söyledi.

Satışa çıkarılacak videolarda Madonna'nın vajinası 3 boyutlu tarama tekniğiyle ön plana çıkarıldı ve söz konusu videolarda Madonna'nın bir ağaç, robot, kırkayaklar ve kelebekler doğurduğu belirtiliyor.

NFT serisine ilişkin konuşan Madonna, videoların yalnızca bir çocuğun vajina yoluyla dünyaya gelmesini değil, "bir sanatkârın yaratıcılığı doğurması gibi olduğunu" söyledi.

NFT serisinin açık artırması SuperRare sitesi üzerinden devam ediyor. Gelirler kadınlar ve çocuklar yararına faaliyetlerini yürüten belli vakıflara aktarılacak.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.