Madonna hakkında şok itiraf! "Onu hamile bırakmam için 20 milyon dolar..."

Madonna hakkında şok itiraf! "Onu hamile bırakmam için 20 milyon dolar..."

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna hakkında oraya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Eski NBA yıldızı Dennis Rodman, ünlü şarkıcı Madonna'nın kendisini hamile bırakması için 20 milyon dolar teklif ettiğini söyledi.

NBA’de bir döneme damga vuran Michael Jordan önderliğindeki Chicago Bulls’un eski basketbolcusu Dennis Rodman, ünlü şarkıcı Madonna hakkında bir itirafta bulundu. ABD’de yayınlanan The Breakfast Club adlı programda, Madonna’nın kendisini hamile bırakması için 20 milyon dolar önerdiğini belirten Dennis Rodman, bunu başaramadığını söyledi.

Madonna ile 90’lı yılların başında ilişkileri olduğun söyleyen Dennis Rodman, “Madonna ile çocuk yapmaya çok yakındık. Kendisini hamile bırakmam için bana 20 milyon dolar teklif etti. Çocuğun doğması halinde parayı vereceğini söyledi. Onu hamile bırakmak için uğraştım. Ama ne yazık ki başarılı olamadım.”

Bir keresinde Las Vegas’tayken Madonna’dan telefon aldığını da anlatan Dennis Rodman “Kumar masasında telefonum çaldı. Madonna bana ‘Yumurtlama dönemindeyim’ dedi. Bana özel bir uçak gönderdi. Görevliye masayı ayırmasını söyledim. Daha sonra New York’a Madonna’nın yanına gittim. Daha sonra aynı uçakla geri dönerek kumar oynamaya devam ettim” şeklindeki anısını paylaştı.

Madonna’nın neden böyle bir şey için kendisini seçtiğini de açıklayan Dennis Rodman, şunları söyledi:

“1993 yılında sanırım onun kariyeri düşüşe geçmişti. Benimle çıkmak istedi çünkü o dönem ‘Kötü çocuk’ olarak çok popülerdim. Kariyerim de yükselişteydi. Yani beni seçmesinin nedeni bence bu… Benim kariyerim yükselişte, onunki ise birazcık düşüşteydi.”

 

Siyasetcafe.com

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.