Mahkeme Arda Turan'ın gizlilik isteğini reddetti

Mahkeme Arda Turan'ın gizlilik isteğini reddetti

Hakim Arda Turan'ın gizlilik talebini reddetti..!

Şarkıcı Berkay Şahin ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan büyük kavganın ardından ilk duruşma bugün görülmeye başlandı. Arda Turan'ın avukatları duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulundu. Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin ise bu talebin reddini talep etti.

 

Şu saatlerde halen dava devam ediyor. Duruşma saat 10.00 da başladı. Taraflar ve şahitler olayın ardından ilk kez hakim karşına çıkıyor. 

 

Duruşmada kimlik tespiti yapılırken futbolcu olduğunu belirten Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin lira olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Şahin ise 1000 lira aylık geliri olduğunu ifade etti.

 

Duruşmanın yapılacağı salona Arda Turan arka kapıdan alındı. Berkay Şahin ise eşi Özlem Şahin ile birlikte ön kapıdan giriş yaptı. Berkay Şahin ve eşi ile arkalarında oturan Arda Turan'ın arasına bir güvenlik görevlisinin oturtulması dikkat çekti. Tarafların yan yana gelmemesine özen gösterilmesi mahkemenin en önemli detayları arasında. Diğer bir önemli detay ise Arda Turan'ın savunmasını yazılı olarak yapması.

 

siyasetcafe.com

 

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Arda Turan ve Berkay Şahin Mahkemede

 

Burak Yılmaz'dan Şok İfade : "Bana Silahımı Getirin"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.