Mahmut Tuncer rock söyleyecek!

Mahmut Tuncer rock söyleyecek!

Kadına şiddete karşı düzenlenen Rock’n Aid yardım konserinde sevilen türkücü Mahmut Tuncer ilk kez rock bir şarkı seslendirmeye hazırlanıyor. Aynı gecede Grammy ödüllü şarkıcı Maya Azucena da sahnede olacak.

Susturulmaya çalışılmış, fiziksel veya ruhsal şiddet mağduru tüm kadınların sesi olmak için, birbirinden değerli sanatçıların en güzel şarkılarını seslendirdikleri, her sene düzenlenen bir yardım konseri olan Rock’n Aid, bu sene Mahmut’un Tuncer’in sıra dışı performansına tanıklık edecek.

 

7-8 Aralık'ta 42 Maslak Barock Sahne'de gerçekleşecek ve iki gün sürecek bu konserler; kadın sığınma evlerindeki şiddet mağduru kadınların ihtiyaç duydukları; giysi, ayakkabı, kişisel temizlik ve bakım ürünleri gibi ürünleri toplayarak onlara destek olmayı hedefliyor.

 

Bu senenin en büyük desteği Mahmut Tuncer ve Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena'dan geliyor! Sevilen türkücü Mahmut Tuncer, bu yardım projesine ve farkındalığa dikkat çekmeye destek vermek için hayatında ilk kez sahnede bir rock şarkısı seslendirecek.
 

Grammy ödüllü Brooklyn’li şarkıcı Maya Azucena ise enfes sesiyle şarkılarını kadına şiddete karşı ‘dur’ demek için söyleyecek.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.