Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir baltayla eşine saldırdı!

Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir baltayla eşine saldırdı!

Ünlü türkücü ve film yönetmeni Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir, balta ile eşine saldırdı.

Gerçek adı Abdullah Bazencir olan sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir, 5 yıl önce görkemli bir düğünle evlendiği karısı Seval Bazencir'e İstanbul Beşiktaş'taki evlerinde dehşeti yaşattı.

Çiftin arasında yaşanan kavgada çılgına dönen Yusuf Bazencir'in eline aldığı baltayla evlerinin kapısını kırmaya çalıştığı Seval Bazencir'in olası bir felaketten KADES uygulaması sayesinde kurtulduğu öğrenildi.

 

TELEFONDAKİ TARTIŞMA BÜYÜDÜ

 

Emniyet tarafından gözaltına alınan Yusuf Bazencir, eşiyle arasında telefonda konuşurken tartışma çıktığını, daha sonra kendisinin eve gelmemesini söylediğini anlattı.

Eve girmek için baltayla kapıyı kırmaya çalıştığını ifade eden Bazencir, amacının eşine zarar vermek olmadığını belirtti.

Seval Bazencir ise çok korktuğunu, eşinin kendisine hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, bu nedenle şikayetçi olduğunu söyledi.

 

"EVDEKİ İLAÇLARIMI ALACAKTIM"

 

Karakoldaki ifadesinin ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Yusuf Bazencir, "Eşimle aramda telefonda kavga çıktı. Evde ilaçlarım vardı kapıyı açamayınca baltayla kırmaya çalıştım. Eşime zarar vermek gibi bir niyetim yoktu" şeklinde savcıya ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Yusuf Bazencir adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.