Manchester United – West Ham maçı hangi kanalda şifresiz?

Manchester United – West Ham maçı hangi kanalda şifresiz?

Premier Lig’in 33’üncü haftasında 61’inci sırada yer alan Manchester United, 11’inci sırada yer alan West Ham United’ı konuk ediyor. Peki sonucu merakla beklenen Manchester United – West Ham United maçı hangi kanalda şifresiz?

Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren ve 4’üncü sıradaki Tottenham’ın 6 puan gerisinde bulunan Manchester United, ligde herhangi bir iddiası kalmayan West Ham United’ı konuk ediyor. Peki Manchester United – West Ham United maçı ne zaman, hangi kanalda şifresiz? İşte maç öncesi bilgiler…

MANCHESTER UNITED – WEST HAM UNITED MAÇI ŞİFRESİZ!

13 Nisan Cumartesi günü saat 19:30’da başlayacak olan Manchester United – West Ham United maçı S Sport’un yanı sıra İdman TV’den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

SAKAT VE CEZALILAR LİSTESİ

Ev sahibi ekipte Shaw, Herrea Bailly, Valencia ve Ashley Young, West Ham United’da ise Carroll, Nasri, Reid, Sanchez ve Yarmolenko bu maçta forma giyemeyecek. West Ham’da Wilshere’in durumu ise maç saati belli olacak.

GALİBİYETLERDE MANCHESTER UNITED ÜSTÜN

Manchester United ile West Ham United daha önce 131 kez karşılaştı. Bu maçlardan 61’ini Manchester United, 40 maçı ise West Ham United kazandı, 30 maçta eşitlik bozulmadı.

Manchester’da oynanan 65 maçta ev sahibi ekip 44 galibiyet alırken, 12 maçı West Ham United kazandı, 9 maç ise berabere sona erdi.

MANCHESTER UNITED İLE WEST HAM UNITED ARASINDA OYNANAN SON 5 MAÇTA NE OLDU?

Manchester United ile West Ham United arasında oynanan son 5 maçta Manchester ekibinin 3 galibiyeti bulunuyor. West Ham United bu maçlardan sadece 1 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sona erdi.

29.09.2018 West Ham United 3-1 Manchester United

10.05.2018 West Ham United 0-0 Manchester United

13.08.2017 Manchester United 4-0 West Ham United

02.01.2017 West Ham United 0-2 Manchester United

30.11.2016 Manchester United 4-1 West Ham United

Karşılaşma öncesi Manchester United’da Lukaku 12 golle takımın skora en fazla katkı yapan ismi. West Ham Unted’da ise Felipe Anderson 8 golle takımın en skorer oyuncusu.

manchester-united-west-ham-united.jpg

Müsabakanın hakemi Graham Scott, Manchester United’ın 3, West Ham United’ın ise 9 maçını yönetti. Manchester United, Graham Scott yönetimindeki 3 maçı da kazanırken West Ham United, 6 galibiyet, 3 de mağlubiyet aldı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.