Manisaspor'a büyük şok! Kupaları icralık oldu

Manisaspor'a büyük şok! Kupaları icralık oldu

Manisalı bir esnafın alacaklarına karşılık Manisaspor Kulübü için başlattığı icra işlemi sonuçlandı. 

Manisalı bir kasabın Manisaspor’un kupaları için başlattığı icra işlemi sonuçlandı. Buna göre Manisaspor’un 25 kupası icradan satılığa çıkacak.

Bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Manisaspor üç sene önce sıkıntılı bir sürece girmişti. Kulübün ana sponsoru Vestel’in 2015 yılında 13 milyon lira alacağını bırakarak desteğini çekmesiyle Manisaspor’da ekonomik sorunlar artmaya başladı. 

Manisalı esnaf ve eski futbolcularına olan borçlarından dolayı başı dertten kurtulmayan Manisaspor Kulübü’ne bir şok da 4’üncü İcra Dairesi’nden geldi. 

Manisalı bir kasabın alacaklarına karşılık kulüp için başlattığı icra işlemi ile ilgili satış kararı çıktı.

Buna göre Manisaspor Kulübü’nün 25 kupası, 22 Mart 2019 tarihine Sakarya Mahallesi’nde yer alan yediemin deposunda düzenlenecek açık artırma ile satışa çıkacak.

Manisa 4’üncü İcra Dairesi’nin açık artırma ilanına göre, yediemin deposunda haczedilmiş ve muhafaza altına alınmış 22 kupa, bilirkişi tarafından tespit edilen 500 lira ile 75 bin lira arası ücretlendirmeyle satılacak.

Eski olmalarından dolayı üzerindeki yazı okunmayan 3 kupa ise 250 ila 500 lira arasında değişen fiyatla satılacak.

Birinci artırmada değerlerinin yüzde 50’sine istekli bulunmadığı takdirde, kupalar 4 Nisan 2019 tarihinde yine aynı saatte tekrar açık artırmaya çıkarılacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.