Mansur Çalar için Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile oynanacak maç öncesi flaş karar

Mansur Çalar için Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile oynanacak maç öncesi flaş karar

Sakaryaspor maçında, oyunculara kesici aletle saldırdığı iddia edilen Mansur Çalar hakkında Amedspor’dan flaş bir karar geldi. 

Diyarbakır’da oynanan maçta, Sakaryasporlu futbolculara kesici aletle saldırdığı iddia edilen Mansur Çalar, Amedspor’un, Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmedi.

TFF 2’inci Beyaz Grup’ta yer alan Amed Sportif Faaliyetler’in futbolcusu Mansur Çalar hakkında, Sakaryasporlu futbolcular, kendilerini darp ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuşlardı. Teknik Direktör Mehmet Budakın, Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile oynanacak maç öncesi Mansur Çalar’ı kadroya dahil etmedi.

Mehmet Budakın, Mansur Çalar’ı kendisini toparlaması için kadroya dahil etmediğini belirterek, futbolcu için haksız bir linç kampanyası başlatıldığını söyledi. Oyuncunun elinde bir şey olmadığını ifade eden Budakın, görüntüleri defalarca izlediğini ve bunu büyütmenin bir manası olmadığını açıkladı.

Sakaryasporlu futbolcular, Mansur Çalar’ın maç öncesinde elinde kesici bir aletle kendilerine saldırdığını iddia etmiş, sosyal medyada yayınlanan görüntüler ise büyük tepki çekmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.