MASAK, Kobra Murat'ı incelemeye aldı

MASAK, Kobra Murat'ı incelemeye aldı

Geçen yıl mal varlığıyla ilgili konuşan 'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, MASAK tarafından incelenmeye alındığını açıkladı.

'Kobra Murat' geçen yıl "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" demiş ve açıklaması çok konuşulmuştu. Daha sonra da yanlış anlaşıldığını söyleyen 'Kobra Murat' gerçek mal varlığını açıklamıştı.

Kobra Murat, "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girildi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda. Gerçek varlığımı açıklayayım; 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Onun dışında da çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar altınlar var. Herkes benden ev ve yardım istedi. Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle gidiyorum. O otobüse gidene kadar da mahallede kim varsa yardım ederim. Yolda 10 bin lira para dağıtırım ama Allah da onları benim karşıma çıkarır." demişti.

'Kobra Murat' bugün konuk olarak katıldığı 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programında MASAK tarafından incelendiğini söyledi.

MASAK'tan evine kağıt geldiğini söyleyen şarkıcı, "'Sizi araştırmaya aldık' dediler, elim ayağım titredi. Ben 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. 'Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar incelemeye alındı, bunların arasında siz de varsınız' dedi. 'Neyimi inceliyorlar benim?' dedim, 'Şirketiniz olmanız lazım' dedi. Kemancının şirketi mi olacak? Bu altınlar çok patladı, Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" ifadelerini kullandı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.