Masterchef Duygu’nun itirafları Türkiye’yi salladı

Masterchef Duygu’nun itirafları Türkiye’yi salladı

MasterChef Duygu Acarsoy 28 Eylül akşamı yayınlanan programda kendi hayatıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Duygu, ilk evliliğinin ardından şu anda evliliğe giden ilişkisini aldatılma nedeniyle bitirdiğini söyledi

MasterChef Duygu sevgilisinden ayrıldığını canlı yayında açıkladı. Mehmet Şef ve birçok izleyici Duygu'nun gözlerindeki kırmızılığın ve şişliğin sebebini merak ediyordu. MasterChef yarışmasının güçlü ismi Duygu bugün canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

 

DUYGU’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MasterChef yarşımacısı Duygu evliliğe giden ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Duygu canlı yayında aldatıldığını belirtti. Duygu aldatıldığını, ''İhaneti itiraf etti, hata yaptım dedi. Aldatıldığıma çok üzülmedim, özgüvenimin boşa çıkmasına üzüldüm. Bu ciddi ağır bir süreç.'' cümleleriyle açıkladı. Duygu, “Benim evlenmek üzere olduğum nişanlımın beni aldattığını öğrendim aldattığı kız tarafından” dedi.

 

KÖTÜ BİR EVLİLİK YAŞAMIŞ

Yarışmada daha önce yaşadığı olayları da anlatan Duygu bir kere evlilik yaşadığını belirtti. Duygu evliliğinde yaşadığı sorunları, ''Ailemin onayı olmayan bir evlilikti. Evliliğimin ilk günü dayak yemeye başladım, uzun süre şiddet gördüm. Ben ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşımla evlendi. Seni seviyorum diyen kimseye inanmayın.'' cümleleriyle anlattı.

 

Masterchef Duygu kimdir?

35 yaşında olan Duygu Acarsoy, Ankara Üniversitesi mezunu. Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapıyor. Yarışmaya Ankara’dan katılan Duygu, profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi almış. Ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunuyor. Yumurtayla en iyi sunumu ve tekniği uygulayan Duygu 16’ya giren ikinci isim olmuştu.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.