Masterchef'de finalin adı belli oldu

Masterchef'de finalin adı belli oldu

Yaklaşık 4 aydır ekran macerasını sürdüren yemek yarışması Masterchef'de Güzide Mertcan 3.olarak elendi. Finalde Ceren Uyanık ile Alican Sabunsoy yarın canlı olarak yayınlanacak finalde yarışacaklar.

Masterchef Türkiye'de Büyük finale bir adım kala elenen isim Güzide Mertcan oldu. Güzide yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Finale kalan isimler ise Alican ve Cemre oldu. Cemre 69 puan, Alican 66 puan aldı. Güzide ise 54 puanla üçüncü oldu ve finalden elendi.

 

1aa-jpg.jpg

 

Güzide Mertcan Masterchef'in bu dönem en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Onu gündeme taşıyan ise zengin eşi ve 7 milyonluk malikanesiydi. Favori isimleri eleyerek finale kalınca Güzide'ye torpil yapıldığı iddiaları çıktı. Güzide yarı finale bu iddialarla çıkınca ilk etapta yemeği kötü yaptı ve adeta elenmek istedi. Mehmet şef sorunca da Güzide içindekileri ağlayarak döktü.

 

 

Güzide Mertcan ilk oyunda kendini eletme yönünde yaptığı hamle sonrası diğer etaplarda daha sıkı yarıştı. Ancak birinci oyundaki farkı kapatamadı ve 54 puanla elendi.  Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın 100 bin lira alması bekleniyor.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.