MasterChef’te bu hafta kim elendi? Duygusal ayrılık

MasterChef’te bu hafta kim elendi? Duygusal ayrılık

TV 8 kanalının ilgiyle izlenen yarışmasında bu haftanın sonuçları belli oldu. MasterChef’te bu hafta kim elendi.Heyacanlı yarışmada, duygusal anlar.

MasterChef Türkiye 57. son bölümüyle 29 Kasım Cuma akşamı ekrana geldi. MasterChef son bölümde eleme heyecanı yaşandı ve iddialı bir yarışmacı çeyrek finalde yarışmaya veda etti.

 

chef-2.JPG

 

Takım oyununda ise 50'şer kişilik karavana yemeği yapan yarışmacılar, yemekleri aşevine götürerek ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Peki MasterChef'te kim gitti? Güzide mi, Rıfat mı, Kıvanç mı ve yoksa Batuhan mı elendi? İşte MasterChef 29 Kasım son bölümde yaşananlar ve veda eden isim. Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef Türkiye yarışmasının 29 Kasım Cuma ekrana gelen 57. son bölümünde veda eden isim belli oldu.

 

chef.JPG

 

MasterChef son bölümde mavi ve kırmızı takımlar, ödül oyununda karavana yemeği yaparak yarıştı. Eleme mücadelesinde ise Güzide, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan levrek dolması yaparak yarışmada kalabilmek için mücadele etti.

 

masterchef-turkiye.JPG

 

ŞEFLERDEN TAKIM OYUNUNDA SÜRPRİZ SON!

MasterChef'te ödül oyununda şefler takımlardan 50'şer kişilik karavana menüsü yapmalarını istedi. Takımlar şeflerin istediği et sote, sebze çorbası, pilav ve salatadan oluşan menüyü kazanlarda pişirdi.

Yemekleri tadan şefler ise sürprizi açıkladı.

Somer Şef her iki takımında oyunu kazandığını ve ödül olarak ise yemekleri Beşiktaş Belediyesi Dost Eller Aşevi'ne götüreceklerini açıkladı.

 

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef'te bu hafta elemeye kalan Güzide, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan, Somer Şef'in istediği levrek dolmasını yapmak için yarıştı.

Oldukça zahmetli olan yemeği 45 dakikada tamamlayan yarışmacılar jüri karşısına çıktı. Şefler tadım sonrasında en iyi tabağı Batuhan'ın yaptığını açıkladı.

İkinci ise Güzide oldu. Böylece son ikiye Kıvanç ve Rıfat kaldı.

MasterChef'te 29 Kasım Cuma elenen isim ise Kıvanç oldu.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.