Icardi, aldatılma haberinden tazminat kazandı

Icardi, aldatılma haberinden tazminat kazandı

'Wanda Nara Icardi'yi aldattı' haberini yapan İtalyan gazeteci Fabrizio Corona, Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic'e tazminat ödeyecek.

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'nın Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi Marcelo Brozovic ile aldattığına dair haberine üçlü dava açılmıştı.

Bir süredir devam eden davada karar çıktı. Buna göre Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic'e tazminat ödemesine karar verildi. İtalyan gazeteci, Icardi ve Wanda Nara'ya 7500 euro, Brozovic'e ise 5 bin euro tazminat ödeyecek. Öte yandan Corona, 1500 euro da para cezasına çarptırıldı.

Brozovic'in avukatı Danilo Buongiorno, "Cezadan memnunuz, ayrıca geçici olarak tazminat ödemeye mahkum edildi ve daha sonra hukuk davalarında tazminat davası açma hakkımızı saklı tutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Corona'yı savunan avukat Ivano Chiesa ise "1500 euroluk bir para cezasından bahsediyoruz. Bir mahkumiyet ama sadece parasal bir ceza. Memnun değilim ama temyize gidecek olsak bile para cezası yine de iyi bir şey" şeklinde konuştu.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.